Siirry sisältöön

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka tilata tavaroita 

Tilauksia otetaan vastaan ​​nettisivujen, sähköpostin ja puhelimen kautta.

Tarjoatko muita tuotteita kuin verkkosivustolta löytyviä tuotteita?

Kyllä, tuotevalikoimamme on paljon laajempi kuin mitä täällä näytämme. Voimme aina tarjota muunlaisia ​​tuotteita ja merkkejä tai voimme helpottaa erikoistuotantoa.

4. Millaisen logon tarvitset meiltä?

Jotta voimme antaa sinulle tyydyttävän tuloksen logotulostuksessa, meille on lähetettävä logo vektorimuodossa, kuten .eps/.ai/.ps. Jos olet epävarma, onko sinulla logo oikeassa muodossa, voit lähettää mitä sinulla on, niin palaamme asiaan.
Vektorimuotoiset logot ovat usein sellaisia, ettei tiedostoa voi avata mukanasi, mutta tämä ei tarkoita, että tiedosto olisi väärä tai vaurioitunut, vaan yksinkertaisesti logo pitää avata tähän tarkoitukseen tarkoitetussa grafiikkaohjelmassa. Siksi lähetä tiedostoja, joita et voi avata itse, niin me tarkistamme.

5. Entä logon tulostusvärit?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi meidän on tiedettävä, mitä logon värejä logosi sisältää. Pantone-värit (PMS) ovat oikea värimuoto värien syöttämiseen.
Jos olet epävarma väreistä, ota yhteyttä logosi tekijöihin – he tietävät.

Kaikki laserkaiverrusta tarvitsevat tuotteet voivat vaihdella laserkaiverruksen voimakkuuden suhteen.

.

Voivatko yksityishenkilöt ostaa verkkokaupastamme?

Kyllä voivat!

Voimmeko pyytää näytteitä laadun testaamiseksi?

Voimme toimittaa näytteitä useimmista valikoimamme tuotteista. Huomaa, että näytteet laskutetaan toimituskuluineen, elleivät näytteet johda fyysiseen tilaukseen. Vaatimus on myös, että näytteet palautetaan 3 päivän kuluessa ja että ostaja vastaa palautuksesta.

Ovatko tuotteesi jäljitettävissä ja täyttävätkö vaaditut standardit?

Työskentelemme vain hyvämaineisten valmistajien kanssa ja pyrimme noudattamaan kaikkia viranomaisten asettamia vaatimuksia. Asiakkaan sitä vaatiessa voimme toimittaa testejä ja dokumentaatiota tehdyille tilauksille. Jos asiakas vaatii alihankkijoidemme laajempia testejä, tämä voidaan järjestää niin, että asiakas kattaa jo saatavilla olevien testien kustannukset..