Siirry sisältöön

Toimitusehdot

Hinnat
Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, jotka johtuvat valuuttakurssien vaihteluista, materiaalihintojen noususta, muuttuneista tullihinnoista, lakisääteisistä maksuista ja mahdollisista kirjoitusvirheistä.  Tällaisissa tapauksissa myyjämme ottaa sinuun yhteyttä.
Logopainatuksella varustettuja tuotteita toimitettaessa saattaa esiintyä yli- tai alitoimitusta tuotteen logomerkinnän suhteen. Pidätämme oikeuden toimittaa ja laskuttaa jopa 10 % yli- tai alitoimitusta.


Tuotteet painatuksella
Huomioithan, että logomerkinnöissä väreissä voi olla tietty sävyero materiaalista ja taustaväristä riippuen. Logon väreillä voi myös olla eri sävyjä eri painokoneilla/menetelmillä. 

Metallikynien värisävyissä on jonkin verran vaihtelua valmistuserien välillä. Värisävy saattaa poiketa nettisivuillamme olevan kuvan värisävystä. Useimmiten asiakas voi tilata koevedoksen sovittuun hintaan, jos haluaa varmistaa painovärin ehdottoman oikean. Asiakkaan tulee ilmoittaa tästä myyjälle ennen korjausten hyväksymistä tuotteisiin. Huomioithan, että koetulosteen tilauksen yhteydessä saatetaan periä lisämaksuja ja toimitusaika saattaa pidentyä. Logotulostuksessa käytetään aina Pantone Matching System (PMS-asteikko) tai CMYK digitaaliseen tulostukseen.


Oikovedokset
Mikäli haluatte tilauksestanne erillisen oikovedoksen, on se mainittava tilatessa. Asiakkaan hyväksyttyä vedoksen emme vastaa painatuksessa tai laserkaiverruksessa olevista virheistä.

Tilauksen peruuttaminen
Tilauksia ei voi peruuttaa ja pidätämme oikeuden periä maksun ylimääräisistä posti- ja pakkauskuluista, joita meille aiheutuu silloin, kun asiakas ei nouda tuotteita ajoissa postista. Paketin noutamatta jättäminen ei poista velvollisuutta maksaa laskua. Siirrämme maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi lähetettyämme ensin maksumuistutuksen.

Toimitusaika
Sitovat sopimukset eivät ole voimassa ennen kuin myyjä on kirjallisesti vahvistanut ostajan tilauksen. Toimitusaika lasketaan viimeistään:
a ) päivästä, jolloin myyjä on vahvistanut tilausvahvistuksen
b ) päivästä, jolloin ostaja on vastaanottanut lopullisen näytteen / korjauksen / todisteen.
Useimpien tuotteiden toimitus kestää 3-4 viikkoa, jos tuote on merkkituote. Joissakin tapauksissa voimme tarvittaessa toimittaa muutaman päivän sisällä. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin löydämme ratkaisun. Ylivoimainen este Toimitusaika on hyväksyttävä jatketuksi, kun tapahtuu olosuhteita, jotka ovat täysin myyjän hallinnan ulkopuolella ja/tai jotka ovat ylivoimaisen esteen alaisia. Tämä voi olla mm. työkiistat, odottamattomat sotilasharjoitukset tai kohonneet valmiudet, tuonnin jäädytykset/rajoitukset, luonnonkatastrofit, lakot ja työsulut, tulipalot, ryöstöt ja murrot.
Jos tällaisia ​​ehtoja ilmenee, myyjä ottaa välittömästi yhteyttä ostajaa.

Palauta
Kaikki logopainatuksella varustetut tavarat valmistetaan erityisesti ostajalle, mikä tarkoittaa, että kaikki logopainatetut tilaukset ovat aina sitovia. Vain palautukset, joissa voimme olla vastuussa, esimerkiksi virheellisen lähetyksen yhteydessä, hyväksytään ilman lisäkustannuksia ostajalle.

Palautukset tulee aina ensin hyväksyä myyjältä. Logottomien tuotteiden palautuksesta on sovittava etukäteen.

Jos palautuksista halutaan sopia tekstiileistä, joissa ei ole logomerkintää, alkuperäinen pakkaus ja etiketti on säilytettävä. Liitä mukaan tilaus/pakkausluettelo tai laskutosi.

Määräaika
Sovellamme alallamme vakiintunutta kahdeksan päivän reklamaatioaikaa. Yleensä virhe huomataan heti ja toisaalta laskuttajan on vaikea tutkia asiaa, jos virhe on tapahtunut jo kauan aikaa sitten. Onkin tärkeää tarkastaa tuotteet mahdollisimman pian niiden saavuttua.

Maksuehdot
Uusille asiakkaille, jotka haluavat laskun käteismaksun sijaan, myyjä tekee luottoanalyysin. Jos luottoanalyysi todetaan tyydyttäväksi, laskulle annetaan 20 päivän maksuaika. Laskun maksuun lisätään laskutusmaksu. Vanhoilla sopimusasiakkailla on samat ehdot kuin ennenkin. Yritykset, jotka eivät ole luottokelpoisia, voivat maksaa etukäteen joko tilisiirtona tai luottokortilla.

Omistusoikeudet
Toimitettu tuote on toimittajan omaisuutta, kunnes lasku on maksettu kokonaisuudessaan.

Valitus
Ilmoitus toimituksen virheistä tai puutteista tai toimitusajan ylityksestä on tehtävä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun ostaja on tämän huomannut tai hänen olisi pitänyt se huomata. Tavallisten tuotteiden tavanomainen reklamaatioaika on 8 päivää tavaran vastaanottamisesta. Näillä kommenteilla ei virheen havaitsemisajasta riippumatta ole myyjälle muita seurauksia kuin uuden, oikean tuotteen toimittaminen näiden toimitussääntöjen mukaisesti.

Jos ostaja haluaa peruuttaa tilauksen, myyjän on ensin hankittava hyväksyntä tehtaalta, tulostimelta tai toimittajalta. Asiakas maksaa kaikki aiheutuneet kulut, vähintään 90EUR per tilaus.